logo

ANWB

Hollands Glorie onderweg

Zonder poespas

Al meer dan 10 jaar werkt Odette als creative voor de ANWB. Het online archief is door haar met duizenden foto’s gevuld. Van lifestyle voor de consumentenmarkt tot verzekeringen voor de zakelijke markt. De foto's voor het archief zijn altijd als het echte leven met realistische fotografie zonder poespas. Naast het archief werkt Odette ook geregeld voor de campagne beelden. Grote kans dus dat je beeld van haar tegenkomt online en in winkels van ANWB.

Spring maar achterop

Fietsen is een sterk groeiende categorie voor de ANWB. Al het fietsbeeld moest het afgelopen jaar worden vernieuwd volgens nieuwe richtlijnen: ‘Het echte leven', oer Hollands, eigentijds en dynamisch.

Echte gezinnen

Odette stelt voor de shoots niet alleen de complete productie teams samen. Ze is ook verantwoordelijk voor de modellen. Per onderwerp gaat ze op zoek naar de beste 'fit'. Zo maakt ze het liefste gebruik van echte vrienden, families en gezinnen.

Nieuw imago

Ook ANWB lifestyle moest de afgelopen tijd visueel een nieuw imago krijgen. Dus ook hier meer emoties, realistische fotografie, geen overdreven gephotoshopte beelden en geen vaste filters.

Hulp onderweg

De ANWB heeft ook een grote tak aan verzekeringen voor in en rondom het huis en natuurlijk ook voor pechhulp onderweg. Daarom is de wegenwacht zelf ook vaak de 'hero' in diverse situaties.