logo

Services

Odette Simons brengt brand stories, campagnes en concepten visueel tot leven. Overtuigd van de kracht van creativiteit in de commerciële wereld, helpt ze bedrijven visuele impact te realiseren.

Waar Odette je mee kan helpen

Concepting

Als merk wil je gezien worden. Indruk maken op de doelgroep en de aandacht vasthouden. Odette ontwikkelt creatieve concepten en vertaalt deze naar sterke en impactvolle uitingen, perfect passend bij jouw marketingstrategie en merkidentiteit.

Branding

Voor een eenduidige boodschap is consistentie in stijl belangrijk. Vanuit een sterke marketingstrategie creëert en bewaakt Odette de visual identity van jouw merk. Zij laat zich graag uitdagen om op zoek te gaan naar vernieuwing in stijl binnen de kaders van de gekozen strategie. Via alle mogelijke kanalen zet zij beeld en tekst in om een merk te laten groeien.

Styling

Als ervaren stylist weet Odette wat nodig is om een verhaal zo mooi mogelijk te vertellen, op een zo’n efficiënt mogelijk manier. Haar hands-on-mentaliteit zorgt ervoor dat creatieve processen worden versneld, zonder afbreuk te doen aan de creativiteit en kwaliteit.

Netwerk

In de afgelopen jaren heeft zij een breed netwerk van getalenteerde mensen om zich heen verzameld; van tekstschrijvers tot fotografen en van visagisten tot grafisch designers. Ze stuurt teams aan en brengt de juiste mensen samen om het perfecte plaatje te creëren.

Interior design

Odette werkt met haar studio Simons Interiordesign ook als interior designer. In de afgelopen tien jaar heeft zij meerdere interieurconcepten voor bedrijven en particulieren bedacht en gerealiseerd.

Klanten

Odette heeft samengewerkt met deze mooie merken